Mur- & Putsarbeten i Östersund

Jag utför reparation och nybyggnation av mur- och putsarbeten. Jag har lång erfarenhet av arbeten på fasader, skorstenar, grunder, trappor, eldstäder, kaminer och flytspackling.

En murare i Östersund med känsla för hantverk

Putsning av fasad, gavel eller hela fastigheten? Svåra reparationsarbeten av skorstenar på höga höjder? Vi utför det mesta inom mur- och putsarbeten, både inomhus och utomhus. Alla murare anställda hos oss tar hand om både större och mindre projekt med största noggrannhet. Därför är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig, oavsett om det gäller renovering, nybyggnation eller om du har några specifika önskemål.

Kontakta oss för fri konsultation

Funderar ni på att renovera fasaden, trappan eller liknande? Eller kanske bygga en ny eldplats eller installera en kamin? Kontakta oss så ser vi till att hjälpa er på bästa sätt. 

Skicka en prisförfrågan

Nybyggnation

Anlita Z - Mur & Fasad när ni behöver fackmannamässigt uförda mur- och putsarbeten vid byggnation av garage, fritidshus, fastigheter, bostadshus m.m.

Renovering

Vi hjälper er reparera och restaurera alla typer av mur- och putsarbeten. Såsom grunder, fasader, trappor och murar m.m. Med åren slits tegel, murbruk och puts, vi hjälper er ta hand om slitaget.

 

Kaminer och eldstäder

Vi installerar kaminer samt renoverar gamla eldstäder, kakelugnar och öppna spisar.

Skorstenar

Är ni i behov av en ny skorsten så hjälper våra murare gärna till. Vi kan självklart också hjälpa till och renovera och reparera redan byggda skorstenar också.
Vi  kan också hjälpa er med glidgjutningar och slangdragningar i utdömda skorstenar. Kontakta oss så hjälper vi till.